úterý 13. září 2011

Alavis kloubní výživa - Kloubní výživa pro psy Alavis


Kloubní výživa pro psy Alavis forte je vhodná zejména pro seniory a dospělé psy velkých plemen. Díky obsaženým chondroprotektivům (látky chránící kloub a kloubní chrupavky)- glukosamin sulfát a chondroitin sulfát dlouhodobě chrání chrupavky.



Čím je garantován vysoký stupeň účinku?

Účinné látky jsou obsaženy v koncentrované podobě s použitím speciální technologie výroby, rapid release technology. Díky této technologii dochází k okamžitému vstřebávání, a to i u starších psů.

Rozvoj kloubních onemocnění u psů je nejčastěji způsoben nesprávným nebo nadměrným zatěžováním zvířete, neustále se opakujícími mikrotraumaty, trvalou stereotypní zátěží kloubů, vrozenými či získanými chybnými postaveními kloubů, stárnutím a výživou bez dostatku látek vyživujících kloubní chrupavku.

Proč je důležitá prevence

Kloubní tkáně u mladších psů se regenerují mnohem lépe a snáze než u starších psů. Z tohoto důvodu je nutné klást velký důraz na prevenci a ochranu kloubů, dokud ještě nedošlo k velkému poškození. Pokud se vyskytnou výrazné klinické obtíže, lze předpokládat značné poškození kloubu. Při mírných změnách kloubních tkání jsou klinické příznaky velmi nepatrné a někdy jsou chovatelem snadno přehlídnuty.


Mohlo by vás zajímat:

Bolest kloubů u starších psů
Jsou chondroprotektiva v krmivech pro psy dostačující?
Bolesti kloubů u psa - Artróza, Artritida
Kloubní výživa - štěně, dospělý pes, senior
Hyalutidin - Je opravdu lepší než ostatní kloubní výživa?
Vápník v potravě štěňat a jeho rizika
Kloubní problémy u psa. Proč je prevence důležitá a kterou kloubní výživu vybrat 
Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo 
Kloubní výživa

Žádné komentáře:

Okomentovat