pátek 10. února 2012

Canine Caviar



Canine Caviar je prvotřídní holistické granulované krmivo pro psy. Vyrábí se a dováží ze Spojených Států Amerických, kde je rovněž považováno za jedno z nejkvalitnějších krmiv vůbec.

Svědčí o tom zařazení mezi TOP krmiva, které hodnotí každoročně prestižní kynologický časopis Whole Dog Journal. Hodnotí se nejen kvalita a původ surovin a jejich zpracování. Mezi TOP krmivy můžete najít krmomě krmiva Canine Caviar rovněž značky First Mate, Omnipro, Canidae atd. Více v článku Nejlepší granule pro psy podle Whole Dog Journal 2011

Canine Caviar je holistické krmivo pro psy, které obsahuje 40 - 60 g sušeného masa na 100 g granulí, podporuje imunitní systém (česnek, petržel, šípek), obsahuje důležité živiny pro krásnou a zdravou srst. Díky maximální možné stravitelnosti jsou běžné denní krmné dávky mnohem nižší. Krmivo je vařeno pouze 6 sekund a nedochází tak ke zničené přírodních látek a enzymů, které není nutné do krmiva přidávat.

V čem se Canine Caviar odlišuje od ostatních krmiv?

Canine Caviar jiné než ostatní dostupná krmiva – odpovídá syrové stravě psů, ale je v sušené formě.

Je to skutečně holistické krmivo s nízkým glykemickým indexem, které respektuje všechny aspekty zdravý vašeho miláčka a výživy.

Naše jednoduše stravitelná krmiva rychle zklidní narušené zažívání, sníží svědění, škrábání a línání.

Dále naše krmivo zajišťuje zdravé ledviny, játra, zdravé srdce, ochraňuje proti cukrovce, chrání proti rakovině a vysokému cholesterolu.

Specialitou krmiva Canine Caviar je Venison Meal & Split Pea: Zvěřina & hrášek
Obsahuje Moučku ze zvěřiny, Loupaný hrách, Řepkový olej, Drcená dýně, Celozrnné hnědé lněné semínko, Sluncem sušená vojtěška, Droby ze zvěřiny, Sušené řepné řízky, Kokosový olej, Brutnákový olej, Olej z petrklíče, Sluncem sušená hnědá mořská řasa, Chlorid sodný, Lecitin, Celé stroužky česneku, Petržel, Máta, Vápenec, Sušené kořínky čekanky, Taurin, Niacin, Vitamín A, Calcium Pantothenate, Chelát zinku, manganu a železa, Pyridoxin Hydrochlorid (zdroj vitamínu B6), Vitamín D3, Thiamin, Methionin, Biotin, Kyselina listová, Seleničitan sodný, L-Karnitin, Beta-Karoten.

Pokud chcete dát vašemu pejskovi to opravdu nejlepší z dostupných krmiv na našem trhu, pak vězte, že Canine Caviar je bezpochyby tou správnou volbou.

Související články:


Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit?
Klinické diety - krmivo jako lék
Holistické krmivo pro psy Canine Caviar
First Mate - Holistické krmivo pro psy s kožními problémy
Granule nebo doma připravovaná strava? Vše co by jste měli vědět o krmivu pro psa
Alergie u psa - Nejčastější otázky a odpovědi
Proč se můj pes neustále škrábe přestože nemá blechy?
Může být pes alergický na granule?

Žádné komentáře:

Okomentovat