úterý 16. března 2010

Trovet LCT - hypoalergenní pamlsky pro psy


Proč Trovet LCT? Stejně tak jako malé děti i psa je třeba chválit a čas od času odměňovat a nejlépe tak, aby to vašemu pejskovi chutnalo a zároveň prospívalo jeho zdraví.

Trovet jsou hypoalergenní pamlsky vhodné pro psy s nadváhou, oxaláty, ledvinovým onemocněním nebo gastrointestinálními poruchami. Jediným zdrojem jsou bílkovin je jehněčí maso, proto jsou vhodné i pro psy trpící alergií.

Trovet - hypoalergenní pamlsky pro psy

Při výchově i výcviku je důležitá pochvala, přitom málokterý začínající psovod umí psa pochválit. Nestačí jenom bezbarvým hlasem říct "Hodný…", zejména ze začátku a při složitějších cvicích musí radost vyzařovat ze psovoda celého, musíme přímo jásat "Ták je hodný Art, ták je hodný Artíček, ty jsi šikovný pejsek!". Psa přitom hladíme, škrábeme nebo lehce poplácáváme.

Zároveň s pochvalou psovi můžeme dát pamlsek - pamlsky by měly být malé, nemají psa zasytit, jenom povzbudit jeho chuťové buňky. Rozhodně by to neměla být čokoláda nebo jiné sladkosti. Také není dobré dávat pamlsek vždy, když pes provede požadovaný úkon. Někdy stačí psa jen pochválit.

Pro více informací o složení, dávkování atd. přejděte zde: Trovet - hypoalergenní pamlsky pro psy

Pokud máte doma psího alergika, pak by vás mohla zajímat také tato stránka: Přípravky a krmivo pomáhájící při alergiích u psa

Související články:

Pes alergický na krmivo
Onemocnění kůže u psa a kočky - příznaky, příčiny, léčba
Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit?
V čem se krmivo Platinum liší od ostatních kvalitních krmiv?
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?
Hypoalergenní granule pro psy malých plemen

Žádné komentáře:

Okomentovat