pátek 14. května 2010

Přípravky proti klíšťatům - Frontline Combo pro psy


Na trhu existuje několik volně prodejných přípravků proti klíšťatům počínaje obojky různých značek jako jsou antiparazitní obojky Kiltix, Bolfo,Scalibor a jiné přes spraye kde je asi nejznámnější značkou Frontline nebo pěny Arpalit.

Jeden z nejznámnějších a asi také nejúčinnějších přípravků proti blechám a klíšťatům - Frontline Combo pro psy - pipety mohl být až doposud prodáván a na zvíře aplikován pouze veterinárním lékařem a tedy každý kdo měl o tuto formu přípravku zájem, musel navštívit svého veterináře.

Pozor změna! Od 17. května letošního roku nastává změna. Frontline Combo byl nově zaregistrován jako vyhrazený veterinární přípravek určen i pro prodej autorizovanými prodejci v obchodech s chovatelskými potřebami a rovněž v internetových obchodech.

Aplikace je velice jednoduchá a zvládne ji snadno každý chovatel. Uvnitř balení je vždy jedna samostatná pipeta spolu s návodem. Jednoduše si tedy vyberete podle váhy vašeho psa FRONTLINE COMBO Spot on Dog S,M,L nebo XL. Objednáte online a po obdržení zásilky (cca 48 hodin) aplikujete na hřbetní část - na kůži mezi lopatky.

Snadné, rychlé, účinné a bezpečné. Frontline Combo pipeta účinkuje po dobu osmi týdnů a může se aplikovat všem psům a štěňatům starších osmi týdnů. Více informací o tomto antiparazitním přípravku naleznete zde: Frontline Combo pro psy

Co by vás mohlo zajímat:


Odstranění klíštěte u psa a kočky
Pozor, některé nemoci jsou přenosné ze psa na člověka!
Odčervení psů - Jak často a proč odčervovat psa
Nejčastější parazité psů a koček
Obojek proti klíšťatům Foresto - Srovnání s ostatními obojky

1 komentář: