pátek 3. září 2010

Krmivo Calibra - Špičkové granule z nejlepších surovin


Krmivo Calibra představuje pro psa ideální kombinaci špičkové stravy z nejlepších surovin. Všechny receptury jsou vytvářeny podle nejnovějších požadavků na výživu psů, a při jejich výrobě veterináři i odborníci na výživu využívají poslední poznatky a nejmodernější technologie.

Jednotlivé procesy výroby procházejí přísnou veterinární i hygienickou kontrolou. Krmivo Calibra obsahuje pouze nejkvalitnější suroviny, které snižují na minimum výskyt alergických reakcí i intolerancí na některé ze složek krmiva.


Každá receptura je jedinečná díky složení dle fyziologických požadavků odpovídajícímu stáří, hmotnosti a fyzické kondice zvířete.

Krmiva Calibra pro štěňata a kojící feny

Krmiva Calibra pro staré psy


Calibra Light

Prioritou je samozřejmě prvotřídní kvalita všech produktů celé řady krmiva Calibra.

Hypoalergenní krmivo Calibra

Krmivo Calibra záměrně neobsahuje ve svých recepturách 6 statisticky nejčastějších potravních alergenů (vepřové maso, sója, pšenice, mléko, vejce, pšeničný lepek).
Krmivo Calibra dává velikostem granulí nový rozměr.

Další specialitou je krmivo pro psy s pohyblivými problémy

Calibra Mobility

Krmivo Calibra Mobility je speciální krmivo z kuřecího masa a rýže vyvinuté pro dospělé psy všech plemen s tendencí k problémům pohybového aparátu. Zvýšený obsah chondroprotektiv snižuje bolestivost kloubů, působí proti zánětům, otokům kloubů a zlepšuje stav při artritidě.

Žádné komentáře:

Okomentovat